Megbízható befektetés után keres? Eladó német cégek!

Megbízható befektetés után keres? Eladó német cégek!
Blog

Nem mindig szükséges a semmiből indulnia, ha külföldi országba kíván befektetni. Számos külföldi ember van, aki úgy döntött, hogy kiterjeszti üzleti tevékenységét Németországban, és új vállalkozás regisztrációja helyett úgy dönt, hogy helyi vállalkozást vásárol, amiről a helyi hatóságok már bizonyítékokkal rendelkeznek.

A német jog nem tesz különbséget a német állampolgárok és a külföldiek között a németországi cég alapításakor, és a nyereség megoszlására nincs korlátozás. A német törvény a vállalkozásokat részvénytársaságokra, cégekre és különféle társasági formákra bontja. Kész cég megvásárlásakor meg kell győződnie arról, hogy a jogi struktúra lehetővé teszi a vállalkozása céljainak megfelelő megszervezését.

Ha a kész cégek jogi formája nem felel meg az Ön kívánságainak, akkor a német ügyvédek egyikének segítségével a jövőben megváltoztathatja azt. Mint azt már említettük, egy új vállalat létrehozása mellett mindig elérhetőek lesznek eladó német cégek vagy úgynevezett kész cégek. Az ilyen típusú cég már megalakult és regisztrált, de korábban nem folytatott üzleti tevékenységet.

A német kész cégek testre-szabhatók a vevő igényei szerint

A kész cégek megvásárlásának fő előnye az, hogy azonnal működőképes vállalkozása lehet. Német kész cégek megvásárlásához a részvényeket közjegyző jelenlétében kell a cégtől a vevőnek átruházni, mivel az összes dokumentumot, beleértve az átruházást is, hitelesíteni kell. A cég vevőjének be kell mutatnia az azonosító okmányokat.

A német kész cég megvásárlása után az új tulajdonos változtatásokat hozhat a cégen, például megváltoztathatja a nevet, a tevékenység tárgyát, a címet, az igazgatótanácsot és/vagy a vezetőséget. A német kereskedelmi nyilvántartást értesíteni kell a végen belül bekövetkezett változásokról.

Vélemény, hozzászólás?

Loading…