Vállalkozásunk több, mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik, redőnyök, árnyékoló berendezések gyártásában, szerelésében és javításában. Legfőbb profilunk a redőny, reluxa, napellenző, garázskapu, roletta és szalag függöny gyártása és felszerelése. Igyekszünk lépést tartani a szakma fejlődésével, és ezátal kielégíteni vásárlóink igényeit.

Redőny típusok

  • Külsőtokos műanyag redőny
  • Belsőtokos műanyag redőny
  • Külsőtokos alumínium redőny
  • Belsőtokos alumínium redőny
  • Vakolható tokos redőny műanyag redőny
  • Vakolható tokos redőny alumínium redőny
  • Nyílászáróra építhető alumínium redőny
  • Nyílászáróra építhető műanyag redőny
  • Faredőny

Árnyékolástechnika

A cégünk által gyártott redőnyök megvédhetik otthonát télen a hidegtől, nyáron a melegtől. Biztonságosabbá teszik lakását a kíváncsiskodókkal, betörőkkel szemben. Többféle redőny típust kínálunk: külső- és belsőtokos műanyag, alumínium, illetve fa redőnyöket. Olyan termékeket is forgalmazunk, amelyek fokozzák az Ön kényelmét, mint például a motoros redőny, amely programozásának köszönhetően távirányítóval működik, sőt távolléte alatt is beprogramozható telefonról vagy számítógépről. Mindezek mellett még számos terméket megtalál Nálunk, ilyen a napellenző, napernyő, szúnyogháló.

Minden megrendelés esetén öt munka napon belül megoldjuk a szerelést. Termékeinkre egytől három évig terjedő garanciát vállalunk. Széles kínálatunknak köszönhetően minden pénztárcának megfelelően szabtuk az árakat, az alacsony kategóriástól egészen a luxusig. Szakmai tapasztalatunk múltjából adódóan vásárlóink hosszú élettartamú árnyékolásra számíthatnak. Minden érdeklődő ingyenes szaktanácsadásban részesül.

Betörésvédelem

Megvalósítása: Zárható alsó redőnyprofillal vagy redőnytokba épített merev feltolás gátlóval.

Keressen minket a 06-20-935-0746, a 06-20-967-7124 telefonszámokon, vagy az alábbi emailcímen: redony@redony-napellenzo.com. Munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Látogasson el a www.redony-napellenzo.com weboldalunkra is, ahol számos érdekes részletet megtudhat vállalkozásunkról. Címünk: 1046 Budapest IV.,Lakkozó u. 12 -Telefon/fax : 06-1-230-6217

Address

Our Address:

1046 Budapest IV., Lakkozó u. 12.

Kapcsolat

Vélemény, hozzászólás?

Kiemelt Partnereink