header-image

Olyan helyekre szervezünk utakat, amit saját magunk is bejártunk, amit személyesen ismerünk, amit láttunk és szívesen ajánlunk. Önnek nem szükséges prospektusból, ajánlatok ezreiből válogatnia, csak mondja el (írja le) nekünk mit szeretne és mi megszervezzük Önnek. Legfőképpen pedig amitől különbözünk, amit a szlogenünk is sugall, végig Önt kísérjük, bármelyik pillanatban az Ön segítségére leszünk ha szüksége lenne ránk! Hívhat minket a nap 24 órájában, ha probléma merülne fel utazása során!

Nincs ideje megszervezni nyaralását vagy üzleti útját? Akár otthonról is megtervezheti. Küldje el elképzelését az info@analit.hu email címre, mi összeállítjuk Önnek a legkedvezőbb ajánlatot és max.48 órán belül válaszolunk. Ha nincs ideje elszakadni a munkából, nem gond! Akár személyesen is elmegyünk Önhöz vagy cégéhez.

Reméljük mielőbb utasunk között üdvözölhetjük Önt is!

Álmodja meg utazását, mi megszervezzük!

Fedezze fel velünk a világot!…

Irodánk és partnereink is az interneten keresztül értékesítenek, ezzel a közvetlen stratégiával költség takarékosan tudunk dolgozni, így a legjobb szolgáltatást a legkedvezőbb áron kínálhatjuk.

Érdeklődő vendégeinknek a kényelmesebb és időtakarékosabb e-mailben és telefonon (74/510-633 vagy 30/603-4272) történő ügyintézés és tanácsadás lehetőségét biztosítjuk minden nap 09.00-17.00 óráig.

Bízunk abban, hogy portálunkon megtalálja az Önnek tetsző utazást, ehhez kellemes böngészést kívánunk.

Amennyiben mégsem találja kínálatunkban az Ön által keresett szálláshelyet, kérjük, írja meg elképzelését az info@analit.hu e-mail címre és hamarosan konkrét ajánlattal jelentkezünk.

Opening Hours

Monday

9.00 - 17.00

Tuesday

9.00 - 17.00

Wednesday

9.00 - 17.00

Thursday

9.00 - 17.00

Friday

9.00 - 17.00

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

7100 Szekszárd, Béri Balogh Á.u.80.

Telephone:

Vélemény, hozzászólás?

Kiemelt Partnereink