A K-Fitness és egészségcentrumot azzal a céllal hoztuk létre, hogy minél szélesebb körnek, akár az egész családnak kínáljunk mozgás és egészségfejlesztő programokat. Központunk 1000 négyzetméter, aminek fitness részlege közel 700 négyzetmétert ölel fel. A testépítő géppark mellett, hasonló arányban helyet kapott a saját testsúlyos, funkcionális részleg is, külön crossfit, military bootcamp, street workout és küzdősport állomásokkal. A recepciónk vitaminbarként került kialakításra, ahol a prémium kávék mellett helyben készült gyümölcs italokkal, táplálékkiegészítőkkel és szendvicsekkel várunk Titeket.

A Japán termünkben tánc, jóga, gerinctorna, senior fitness, meditáció és mobilitás órák várnak benneteket. A MaxFit termünk saját, egyedi elgondolású tervezésével és kialakításával a funkcionális mozgásformák szerelmeseinek kínál TRX, Kettlebell, WarriorFit órákat. Cross termünkben pedig street workout és a cross edzéseket tartunk.

Wellness részlegünkben helyett kapott két külön stílusú finn szauna, teázóval, látványzuhannyal és pihenővel.

Pár év távlatában szeretnénk elérni, hogy Magyarország első zöld termévé váljunk. Ennek érdekében az épület a legújabb hőszigetelési technológiával lett felújítva, a napelem rendszer pedig a zöld energia ellátásról gondoskodik. Víz és szemét gazdálkodásunk során figyelemmel voltunk a környezetvédelemre és az újrahasznosításra. Emellett kamerával őrzött biciklitárolónkkal is segíteni szeretnénk a szabadidős sportok támogatását.

Opening Hours

Monday

6:00 – 22:00

Tuesday

6:00 – 22:00

Wednesday

6:00 – 22:00

Thursday

6:00 – 22:00

Friday

6:00 – 22:00

Saturday

8:00 – 20:00

Sunday

8:00 – 20:00

Vélemény, hozzászólás?

Kiemelt Partnereink