Több mint 10 év multicégeknél szerzett tapasztalattal rendelkezem, ennek minden előnyével és hátrányával együtt. Ezért döntöttem úgy, hogy vállalkozóként én más stílusban szeretném végezni, azt, amit szeretek és eddig is csináltam.

A részletes szakmai önéletrajzom közzététele helyett fontosabbnak érzem, hogy üzleti partnereimmel egy ügyfélközpontú, személyes, bizalmon alapuló kapcsolatot alakítsak ki. Emiatt részesítem előnyben kis méretű vállalkozások, többek között egyéni vállalkozók, kis családi Bt-k, Kft-k könyvelését! Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nagyobb cégek könyvelését nem vállalom!

Szolgáltatások

Könyvelés

Egyéni és társas vállalkozásoknak, civil szervezeteknek havi szintű naprakész könyvelése, az aktuális számviteli szabályok betartásával.

Bérszámfejtés

Cégek teljes körű bérszámfejtési feladatainak és TB ügyintézésének ellátását vállaljuk.

Cégalapítás

Tanácsadás a megfelelő vállalkozási forma kiválasztásához, majd annak gyakorlati megvalósítása.

Cégfelszámolás

Fizetésképtelen vállalkozások megszüntetése vagy reorganizációja jogkövetkezmények nélkül.

Adóbevallás

Magánszemélyek és vállalkozások részére adóbevallás készítése annak érdekében, hogy ne Önnek kelljen egy bonyolult formanyomtatványt kitöltenie.

Háztól-házig szolgáltatás

Cégünk prémium szolgáltatása által Budapesten belül házhoz megyünk a könyvelési anyagáért, így Önnek időt és pénzt spórolunk!

Opening Hours

Monday

8:00 – 18:00

Tuesday

8:00 – 18:00

Wednesday

8:00 – 18:00

Thursday

8:00 – 18:00

Friday

8:00 – 18:00

Saturday

-

Sunday

-

Vélemény, hozzászólás?

Kiemelt Partnereink